top of page

Verse Friet!

Iedereen fijne feestdagen gewenst!

20220911_170454(0).jpg
ED foto Buulke.jpg

Groot nieuws; Familie Neeskens start ’t Buulke

op een nieuwe en grootschalig verbouwde locatie!

 

Budel, Juli 2022.  De tijd vliegt voorbij…  na achttien jaar gaat er weer iets moois gebeuren. Cafetaria ’t Buulke vertrekt op de huidige locatie en gaat in Mei verhuizen naar een nieuwe en grotere locatie in het centrum van Budel.

Slechts honderd meter verder nemen ze intrek in het voormalig pand van cafetaria van Kessel aan de Deken van Baarsstraat. Het pand werd grootschalig verbouwd, kreeg een echte metamorfose om het geschikt te maken voor een nieuw ‘Buulke 2.0’. Door het nu flink aan te pakken, werd het  klaar gemaakt voor een duurzame toekomst en voldoet het aan de wensen van deze tijd.

 

De verhuisplannen van de familie Neeskens lagen er al een tijdje. Juist toen ze wilden starten begon de corona crisis. Nu geruime tijd verder pakte ze toch door met de verhuizing. “Wij van ’t Buulke willen voor de gemeenschap iets moois neerzetten” voor de lange termijn. Er komt een modern en veelzijdig horecabedrijf dat een echte aanwinst voor de regio gaat zijn. Een trefpunt waar iedereen van alle leeftijden kan gaan genieten.

 

Deze van oudsher cafetaria locatie dateert al van 65 jaar geleden. Hier zijn dan ook al de nodige frietjes en ijsjes verkocht. De opening van de voormalige cafetaria in dit pand vond plaats in 1957. Jarenlang was het een begrip in de regio. Hier kon men terecht voor friet, snacks, huisgemaakt ijs of een drankje. De zaak heeft altijd goed gedraaid, maar helaas werd de zaak na meer dan veertig jaar gesloten op 6 Mei 1998.
 

Jaren later werd het pand verkocht aan projectontwikkelaars die het plan ‘tussen de 2 torens’ hadden bedacht. Dit is uiteindelijk niet doorgegaan en heeft de familie Neeskens zeven jaar geleden het pand gered van sloop.
Gelukkig kwam de kans voorbij om dit pand te kopen. De intentie was om er weer een leuke horecazaak voor Budel en omstreken van te maken. Na vijfentwintig jaar leegstand is het zover, plan ‘Buulke 2.0’ wordt nu werkelijkheid.
 

Wat kunnen we verwachten:

Op deze nieuwe locatie is meer mogelijk. Zo worden er fijne zitplaatsen en een groot terras met moderne uitstraling gecreëerd. Het wordt een écht smulhuis met voor ieder wat gezonds en/of lekkers.
Waar ‘t Buulke al jarenlang bekend om staat, is het uitgebreide assortiment om af te halen voor thuis. Dat wordt gewoon zoals vanouds voort gezet.

Daarnaast gaat het een plek worden waar je zo binnen kunt lopen voor een frietje, een snelle hap, een verkwikkend drankje of een verkoelend ijsje. Met aangrenzend een gezellig restaurantgedeelte en een menukaart voor het hele gezin.
Ook een pluspunt gaat het nieuwe terras worden. Hier kan men bij goed weer aan de voor, zij- en/of achterzijde een leuk plekje vinden. Het achterterras zal geschikt worden gemaakt voor de kleinste kinderen om daar veilig te spelen terwijl papa en mama nog aan het eten zijn.


Een duurzaam ‘t Buulke vanaf 2022:
Het pand werd compleet casco gestript. Er zijn muren uitgebroken en er werden nieuwe indelingen gemetseld. Daken werden gesloopt, goed geïsoleerd en bekleed. Alle raampartijen zijn vervangen door nieuwe kozijnen met dubbel geïsoleerd glas. Daarnaast zal de verlichting van het ‘t Buulke alleen maar uit led verlichting bestaan.

 

Ook is er een nieuwe bakwand zonder gasaansluiting, dat is nog eens extra duurzaam. Er wordt straks alleen maar elektrisch gefrituurd. Iets waar ze dan zeker in deze tijd trots op mogen zijn. Een complete zaak waarmee het nieuwe ‘Buulke’ de toekomst duurzaam in zal gaan. Klaar voor de komende generaties gasten.

 

Dit nieuwe hoofdstuk gaan Ludo en Evelyn Neeskens hun team dan ook vol enthousiasme tegemoet.  Familie Neeskens met hun team hoopt iedereen dan ook zo snel mogelijk te mogen begroeten!

Opening Eetwinkel 't Buulke op 16 Juli 2022!

We gaan open!

Budel, 26 Juni 2022

’t Buulke verhuist opent haar deuren in de tweede week van Juli... spannend.. ook voor ons, maar we hebben er super veel zin in!

 

Er komt een modern en veelzijdig horecabedrijf

dat een echte aanwinst voor Cranendonck gaat zijn.
Een trefpunt waar iedereen van alle leeftijden
kan gaan genieten.

Om dit in goede banen te leiden hebben we nog extra back-up collega's nodig.

Heb je eventueel interesse?

Bel dan op 06-51828470. 
Of mail ons via via de link.

We kunnen dan kijken wat er allemaal mogelijk is.

#Wij hebben er zin in!

1 nn 20210607_114101.jpg

Volop aan de gang!

 

Budel, 7 maart 2022

‘t Buulke is volop aan het verbouwen!

Het pand aan de Deken van Baarsstraat ondervind een echte metamorfose om het geschikt te maken voor het nieuwe ‘Buulke 2.0’.
 

Deze cafetaria locatie dateert al van 65 jaar geleden. Hier zijn dan ook al de nodige frietjes en ijsjes verkocht. De opening van de voormalige cafetaria in dit pand vond plaats op zaterdag 2 maart 1957. Jarenlang was dit een begrip in de regio. Hier kon men terecht voor friet, snacks, huisgemaakt ijs of een drankje. De zaak heeft altijd goed gedraaid, maar helaas werd de zaak na meer dan veertig jaar gesloten op 6 Mei 1998.
 

Jaren later werd het pand verkocht aan project ontwikkelaars die het plan ‘tussen de 2 torens’ hadden bedacht. Dit is uiteindelijk niet doorgegaan en heeft de familie Neeskens zes jaar geleden het pand gered van sloop.
 

Gelukkig kwam de kans om dit pand te kopen. De intentie is om er weer een leuke horecazaak voor Budel en omstreken van te maken. Na twintig jaar leegstand is het zover, plan ‘Buulke 2.0’ wordt nu werkelijkheid.
 

Een duurzaam ‘t Buulke vanaf 2022:

Op dit moment is de complete bouw al casco gestript. Er zijn muren uitgebroken en nieuwe indelingen gemetseld. Daken zijn inmiddels gesloopt, goed geïsoleerd en alweer bekleed. Alle raampartijen zijn vervangen door nieuwe kozijnen met dubbel geïsoleerd glas. Daarnaast zal de verlichting van het ‘t Buulke alleen maar uit led verlichting bestaan.
 

Een bakwand zonder gasaansluiting, dat is nog eens extra duurzaam. Er wordt straks alleen maar elektrisch gefrituurd. Iets waar we dan ook trots op mogen zijn.

Een totaal plaatje waarmee we als nieuwe ‘Buulke’ de toekomst duurzaam in kunnen gaan!

Klaar voor de komende generaties gasten...

with love!     team 't Buulke

Buulke 2.0
Buulke gaat verhuizen

Groot nieuws;

Budel, 24 januari 2022

 

’t Buulke verhuist binnenkort naar een nieuwe locatie!
 

De tijd vliegt voorbij… na achttien jaar gaat er weer iets
moois gebeuren. Cafetaria ’t Buulke vertrekt op de
huidige locatie en gaat dit voorjaar verhuizen naar
een nieuwe en grotere locatie in het centrum van Budel.
 

Slechts honderd meter verder nemen we intrek in
het voormalig pand van cafetaria van Kessel aan
de Deken van Baarsstraat. Het pand wordt op dit moment grootschalig verbouwd. Door het nu flink aan te pakken,
is het straks klaar voor een duurzame toekomst en
voldoet het aan de wensen van deze tijd.
 

Op de nieuwe locatie is meer mogelijk. Zo worden er
fijne zitplaatsen en een groot terras met moderne
uitstraling gecreëerd. Een uitgebreid en aangepast
assortiment maken dit nieuwe horecabedrijf klaar
voor de toekomst.
 

De verhuisplannen lagen er al een tijdje.
Juist toen we wilden starten begon de corona crisis.
Nu we geruime tijd verder zijn pakken we toch door
met de verhuizing.

Wij van ’t Buulke willen voor de gemeenschap
“iets moois neerzetten” voor de lange termijn.
Er komt een modern en veelzijdig horecabedrijf

dat een echte aanwinst voor Cranendonck gaat zijn.

Een trefpunt waar iedereen van alle leeftijden
kan gaan genieten.

Met vriendelijke groet,
                                               Familie Neeskens

1 g 20140731_123245.jpg
1 l 20210308_161014.jpg
1 y 20210624_083205.jpg

Kijkje achter de schermen!

Budel, 3 april 2022

Veel gedaan de afgelopen maanden!

Leuk kijkje achter de schermen door middel van deze video. 

Bijna klaar.. 't Buulke 2.0...

De groetuh van  Ludo

BUULKE verbouwing

Opening Buulke komt in zicht!

Budel, 2 Mei 2022

De laatste loodjes wegen het zwaarst. Er is natuurlijk afgelopen maanden al hard gewerkt en enorm veel gebeurd op de nieuwe locatie. Alles krijgt vorm en het eindresultaat wordt met de dag meer zichtbaar.

 

Het wordt een écht smulhuis met voor ieder wat lekkers. Waar ‘t Buulke al jarenlang bekend om staat, is het uitgebreide assortiment om af te halen voor thuis. Dat wordt gewoon zoals vanouds voort gezet.

Daarnaast gaat het een plek worden waar je zo binnen kunt lopen voor een frietje, een snelle hap, lekker menu, een verkwikkend drankje of een verfrissend ijsje. Met aangrenzend een gezellig restaurantgedeelte met een menukaart voor het hele gezin.

Ook een pluspunt gaat het nieuwe terras worden.
Hier kan men bij goed weer aan de voor, zij- en/of achterzijde een leuk plekje vinden. Het achterterras
zal geschikt worden gemaakt voor de kleinste kinderen
om daar veilig te spelen terwijl papa en mama nog
aan het eten zijn.

Het wordt dan ook echt een ‘Buulke 2.0’.
Een vernieuwende locatie waar men voor allerlei l
ekkers terecht kan. Dit gaan we dan ook doen met
ons fantastische team!

We zoeken hiervoor nog wel een aantal nieuwe collega’s om ons leuke team te versterken, aangezien we onze service gaan uitbreiden. Heb je interesse, aarzel dan niet om contact op te nemen, en wie weet gaan we samen dit nieuwe avontuur aan!

 

Ons streven is om begin Juni open te gaan met onze nieuwe zaak. De exacte datum zullen we binnenkort bekend kunnen maken. We hopen jullie dan ook zo snel mogelijk te mogen begroeten!

groetjes Ludo & Evelyn

20220715_142447(0).jpg
20220411_133601.jpg
20220328_122759.jpg
20220303_164249.jpg
20220421_104743.jpg
Buulke-EW werk aan de winkel.jpg

Uit de oude doos:       Budel, 2003 tot en met 2022

Bijna 19 jaar lang heeft 't Buulke haar gasten mogen verwelkomen op Dr. A. Mathijsenstraat 14 in Budel. Nu zitten we 100 meter verderop in onze lang gekoesterde nieuwe locatie. Toch willen we niet vergeten waar we vandaan komen. Daarom een aantal kiekjes uit de oude doos.